Lever uw Greentech
producten direct
in China en de
rest van Azië
Via Coastlink

Coastlink kan volledige kassystemen, onderdelen voor kassen inclusief alle materialen en bijzondere hulpmiddelen voor de constructie van kassen transporteren naar iedere locatie in China/Azië per weg-, zee- én treintransport. Aanvullend bieden we ook onderstaande Value Added Services (VAS) aan:

Als u (onderdelen van) uw kassysteem verhuurt aan een Chinese/Aziatische klant en deze later terug moet verschepen naar Europa, kunnen we u voorzien van tijdelijke douane documenten voor import en export. Daarnaast kunnen wij zorgen voor de vooruitbetaling van diverse heffingen in China en Azië en aanvragen voor de volledige terugbetaling van heffingen indienen bij de lokale douane.

Als u op zoek bent naar geschikte opslagmogelijkheden voor kassystemen, onderdelen voor kassen (inclusief alle materialen en bijzondere hulpmiddelen voor de constructie van kassen) kan Coastlink u een kwalitatieve oplossing bieden door een beroep te doen op haar uitgebreide netwerk van opslagdiensten in China/Azië.

Sneller op bestemming per spoor Via Coastlink

greentech-spoor

Vervoer per boot van Rotterdam naar Shanghai kost gemiddeld zo’n 32 dagen. En dan moeten goederen nog duizenden kilometers landinwaarts. Via de Nieuwe Zijderoute duurt de treinreis 18 tot 20 dagen. Via Multi Modal Link is vervoer naar het achterland eenvoudig en betrouwbaar geregeld.

Bekijk de treinroutes van Chengdu-Europa

Kostenbesparing met het bonded warehouse Via Coastlink

greentech-opslag

Wij beschikken over een bonded warehouse in Zhangjiagang Bonded Logistics Park. Dit warehouse van 30.000m2 is speciaal bedoeld voor de opslag van greentech producten en machines.

Door de opslag in dit bonded warehouse hoeft u niet direct invoerrechten en BTW te betalen. De regel is dat binnen 6 maanden
de goederen het warehouse moeten verlaten. Het logistics park kan echter als een leasemaatschappij optreden, zodat u de goederen mag opslaan totdat ze verkocht zijn. Zhangjiagang is een ideale hub voor
trein en truck naar vele Chinese locaties.

Bekijk het financieel gunstige import/export proces

Greentech gateway naar landen in Azië

netwerk china

De goede treinverbindingen vanuit het bonded warehouse in Zhangjiagang maakt dit de gateway naar vele locaties in China en naar landen als Vietnam en Zuid-Korea. Door de ligging aan de kust van de Yangtze rivier, zijn er naar deze landen goede verbindingen per water. Maar ook naar Japan en Australië.

Bekijk de gunstige geografische ligging van Zhangjiagang

Vragen? Praat met Harry Witjes

harry witjes

Harry Witjes

Algemeen Directeur

Coastlink B.V.
Asteriastraat 8
5047 RM Tilburg

+31(0)13-5713389+31(0)13-2202195info@coastlink.eu

Vraag direct een offerte aan