Wereldwijd

transport

voor het MKB

via Coastlink

Wereldkaart

Wij zijn de wereldwijde expediteur voor het MKB

Coastlink regelt uw zendingen wereldwijd, van A tot Z. In onze werkwijze staat het Coastlink team dicht bij u. Met onze kennis en ervaring kunnen wij de voor u optimale logistieke oplossing adviseren. In alles wat we doen staan informeren, adviseren en ontzorgen centraal.

 

Over ons uw vracht

Uw vracht op tijd geleverd

Onze service begint al bij het eerste contact van onze lokale agent met de producent en loopt door in het hele traject door. Wij verliezen uw kostbare lading geen moment uit het oog en zetten ons maximaal in voor een tijdige levering van uw vracht. Mocht er onverhoopt iets aan de verzending mankeren, dan zijn we direct ter plaatse om het op te lossen. Wilt u uw operatie in China uitbreiden? Mogelijk met een eigen vestiging? Neem contact met ons op. Wij hebben de ingangen om u verder te helpen.

Coastlink overons pand

Onderdeel van Claassen

Coastlink is een Claassen Logistics company. Dit familiebedrijf van MKB-omvang is opgericht in 1850 en heeft een bijpassende cultuur: flexibel, korte lijnen, persoonlijk en gericht op continuïteit. Claassen biedt het MKB een volledig pakket aan logistieke diensten: transport, distributie, warehousing, zee- en luchtvracht en e-fulfilment. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit, betrouwbare dienstverlening en een prettige samenwerking.